Росспоживнагляд приїхав з перевіркою в Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росспоживнагляд приїхав з перевіркою в Україну

Аграрний ринок
205
Експерти Федеральної служби Росії з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини ("Росспоживнагляду") прибули в Україну для проведення інспекції компаній-виробників, яким раніше був заборонений експорт сиру до Росії. Про це Українським Новинам повідомив прес-секретар Державної ветеринарної та фітосанітарної служби Анатолій Осадчий.
Він зазначив, що представники російського відомства прибули в понеділок близько 15:00, провели зустріч з першим заступником міністра аграрної політики і продовольства Миколою Безуглим. При цьому Осадчий повідомив, що, наскільки відомо Держветслужбі, перевірка має відбутися лише на підприємстві "Гадячсир".
Як повідомлялося, 21 березня Держветслужба підтвердила намір Росспоживнагляду почати перевірки українських виробників сиру 26 березня.
Спочатку візит експертів Росспоживнагляду був запланований на 19 березня, проте був відкладений, при цьому Держветслужба заявила про відсутність офіційного повідомлення російської сторони про перенесення інспекції.
Перевірка планувалася на підприємствах "Гадячсир", "Пирятинський сирзавод" (обидва - Полтавська область) і "Прометей" (Чернігівська область).
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас