Виноградний сік виявився профілактикою від раку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Виноградний сік виявився профілактикою від раку

56
У той час як вікові зміни організму і спадковість роблять значний внесок у ймовірність утворення раку грудей, спосіб життя і вподобання в їжі також відіграють важливу роль.
Як передають "МЕDВЕСТІ", американськими біологами виявлено те, що одним з радикальних способів захисту свого організму від цього найлютішого для жінок захворювання може стати 100-відсотковий сік винограду. Згідно з дослідженнями вчених з Університету Іллінойсу, природний склад напою запобігає в клітинах молочної залози пошкодженню ДНК, і блокує дію речовин-канцерогенів.
Медики виявили - сік, отриманий з плодів винограду, також сприяє збільшенню активності ферментів, які сприяють детоксифікації шкідливих для організму речовин, які розвивають рак, пригнічують окислювальну напруженість і тим самим сповільнюють прогресуюче поширення ракових клітин.
Дані процеси відбуваються лише завдяки впливу антоцианінів, які надають винограду його фіолетове глибоке забарвлення і володіють потужними протиокислювальними ефектами. Онкологи рекомендують жінкам різного віку, особливо віку від 35-ти і більше років для профілактики від ракових захворювань молочної залози щодня випивати по склянці виноградного соку.
За матеріалами:
Коментарі
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас