Азаров: Соціальні ініціативи - це відновлення справедливості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Соціальні ініціативи - це відновлення справедливості

350
Прем'єр-міністр Микола Азаров висловив переконання, що відсутність соціальної справедливості є фактором, який робить неможливим стабільне економічне зростання.
"Відсутність соціальної справедливості підриває стабільність у суспільстві. Це - дестабілізуючий фактор, який підриває сталий економічний розвиток в країні", - сказав Азаров, якого цитує ЛІГАБізнесІнформ з посиланням на прес-службу уряду.
Він підкреслив, що питання справедливості і довіри є ключовим для уряду.
"Втрата довіри - не менший виклик для уряду, ніж вирішення фінансових проблем. Будь-які кроки, спрямовані на боротьбу з кризою, коштують владі набагато дорожче, якщо вони не сприймаються суспільством. Саме тому проголошені нові соціальні ініціативи - це тільки початок політики відновлення справедливості в країні. Нам потрібно повернути нашим людям відчуття соціальної захищеності", - зазначив прем'єр.
За його словами, наші громадяни постійно стикаються із соціальною несправедливістю. Зокрема, це стосується розподілу матеріальних благ, пільг, якості та доступності медичних послуг.
Він підкреслив, що соціальні ініціативи Президента спрямовані на те, щоб виправити цю ситуацію.
"Ефективною політика буває тільки тоді, коли вона справедлива. Нові соціальні ініціативи спрямовані на усунення всього комплексу дисбалансів. Ті, хто потребує підтримки, повинні її отримувати. Йдеться про системні заходи - від регулювання цін на ліки до відновлення рівного доступу до медпослуг і освіти", - сказав Азаров.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас