Кожна п'ята машина в ФРН має серйозні технічні неполадки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кожна п'ята машина в ФРН має серйозні технічні неполадки

771
Серйозні технічні проблеми має кожен п'ятий автомобіль, що їздить по вулицях Німеччини. Експерти відзначають, що в 2011 році техогляд не змогли пройти 19,5 відсотка автомашин. Це найгірший показник за 14 років.
Якість автомобілів, що їздять по дорогах Німеччини, стає все гіршою. 19,5 відсотка, тобто майже кожна п'ята з 3,7 млн машин в 2011 році не змогла пройти техогляд через серйозні неполадки, повідомляє в п'ятницю, 23 березня, агентство AFP з посиланням на Організацію технічного нагляду (Gesellschaft für Technische Überwachung - GTÜ) в Штутгарті. Це - найгірший показник за останні 14 років.
В цілому експерти GTÜ виявили дефекти на 52 відсотках автомобілів, представлених на техогляд. Найбільш часто фіксувалися неполадки з системою освітлення та електрообладнанням, а також з гальмами, колесами, шинами і мостами. Експерти відзначають, що в поганому стані автомобілів найчастіше винні самі власники, оскільки вони зволікають з необхідним ремонтом.
Особливо тривожним фахівці технагляду вважають стан багатьох старих машин. Так, неполадки були виявлені на 70 відсотках автомобілів старше дев'яти років, а на 30 відсотках з них - навіть вкрай серйозні проблеми. Експерти констатували, що "ці автомобілі на дорогах Німеччини є серйозною небезпекою для учасників дорожнього руху".
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас