Регіонал: Призначення Порошенка допоможе Україні уникнути дефолту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Регіонал: Призначення Порошенка допоможе Україні уникнути дефолту

709
Призначення Петра Порошенка на посаду міністра економічного розвитку і торгівлі - це ще один крок до того, щоб виключити ймовірність дефолту в Україні.
Про це заявив народний депутат від Партії регіонів Віталій Заблоцький в ефірі 5 каналу, передає Ліга.
"Чутки про неминучий дефолт, або крах економіки - вони занадто перебільшені. Україна - це країна з великою економікою, з великим потенціалом, і ось це призначення, про яке ми сьогодні говоримо - це зайвий крок до того, щоб виключити ось ці негативні прогнози", - зазначив Заблоцький, коментуючи призначення Порошенка.
23 березня президент Віктор Янукович призначив колишнього керівника МЗС країни Петра Порошенка міністром економічного розвитку і торгівлі.
Посада міністра економічного розвитку і торгівлі звільнилася 14 лютого, коли у відставку пішов Андрій Клюєв, який став секретарем Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України.
Порошенко є почесним президентом концерну "Укрпромінвест", також займає пост заступника голови ради Національного банку України. Почесний президент ВАТ "Завод "Ленінська кузня". Йому належить 5 канал. Він також є засновником кондитерської корпорації Roshen - одного з найбільших європейських виробників кондитерських виробів. Володіє Луцьким автомобільним заводом, корпорацією "Богдан".
Журнал Forbes в березні 2012 року оцінив статки Порошенка в 1 млрд. доларів.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас