Азаров поклав на Порошенка відповідальність за економіку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров поклав на Порошенка відповідальність за економіку

263
Прем'єр-міністр Микола Азаров представив колективу Міністерства економічного розвитку і торгівлі новопризначеного міністра Петра Порошенка, повідомили УНІАН у прес-службі уряду.
Глава уряду сказав, що на Міністерство економічного розвитку і торгівлі, яке в структурі виконавчої влади є одним з основних і без погодження з яким не проходить жодне прийняття рішення уряду, покладаються великі завдання.
"Міністерство економіки несе відповідальність за розвиток економіки, за модернізацію економіки, за зниження енергоспоживання та енергозбереження, за цінову стабільність і багато інших завдань", - підкреслив Азаров, відзначивши високі професійні якості новопризначеного міністра і надії на успішну роботу на новій посаді. "Нам потрібно забезпечити проведення економічних реформ і не тільки", - сказав прем'єр-міністр.
Азаров також висловив подяку колективу міністерства і попереднім міністрам за щоденну працю по забезпеченню життєдіяльності країни.
У свою чергу Порошенко запевнив прем'єр-міністра, що міністерство виконає поставлені завдання. "Сподіваюся, що ми зможемо продемонструвати гарні результати вже найближчим часом", - сказав він.
Як повідомляв УНІАН, Петро Порошенко 23 березня призначений міністром економічного розвитку і торгівлі Указом Президента України №210.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас