Компаніям Уолл-стріт через скорочення потрібні менші офіси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компаніям Уолл-стріт через скорочення потрібні менші офіси

158
Багато компаній Уолл-стріт скорочують робочі місця, повідомило агентство Bloomberg з посиланням на попередні дані брокерської компанії Studley.
У зв'язку зі скороченнями багатьом компаніям потрібні менші офіси. За оцінками Studley, площа орендованих офісних приміщень в січні-березні складе близько 5,7 млн квадратних футів (530 тис. квадратних метрів) - це мінімальний показник з другого кварталу 2009 року (4,5 млн квадратних футів), на який припав розпал фінансової кризи.
Нью-йоркські фінансові компанії відкладали прийняття рішення про оренду площ з серпня минулого року в зв'язку з побоюваннями, що боргова криза в Європі буде розростатися, а реформи, що проводяться американськими регуляторами, негативно позначаться на бізнесі.
З червня 2011 року світові банки та фінансові компанії оголосили про плани скорочення в цілому понад 150 тис. робочих місць.
Зростання активності в сфері інформаційних технологій та інфокомунікацій утримує ринок офісних приміщень Манхеттена від подальшого падіння, говорить М.Стейр.
Експерт відзначає збільшення попиту на офісні площі з боку таких компаній, як, наприклад, Google Inc., що купила будинок на восьмій авеню в Манхеттені в 2010 році. З цього моменту компанія зайняла близько 550 тис. квадратних футів в цій будівлі і поступово розширює свою присутність.
За матеріалами:
Фінмаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас