Найближчим часом масової реконструкції "хрущовок" не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найближчим часом масової реконструкції "хрущовок" не буде

Нерухомість
1573
Міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк заявляє, що найближчим часом в Україні не буде реалізований масовий проект з реконструкції "хрущовок" і пропонує їх мешканцям вирішувати це питання спільно з державою.
"Не буде 100%", - відповів міністр на запитання, чи буде при чинній владі вирішено питання з "хрущовками" під час чату на сайті "Кореспондент" в Києві в п'ятницю.
"Тому ви, власники цих "хрущовок", разом з державою, яка повинна брати участь у першому капітальному ремонті, повинні сісти і сказати: ось ми сіли і написали калькуляцію витрат... ми готові вносити стільки, і що держава може для нас зробити, ось цю справу", - сказав він.
На думку міністра, питання переселення з "хрущовок" може бути вирішене у разі, коли 100% жителів такого будинку дадуть згоду на отримання такої ж кількості квадратних метрів, яку вони займають, і будуть готові оплатити вартість житла понад ці площ. "Тоді ми готові вирішувати ці питання завтра", - додав він.
Як повідомлялося, глава Київської міської державної адміністрації (КМДА) Олександр Попов влітку 2011 року повідомив, що Київ в найближчі роки не планує проводити реконструкцію "хрущовок" і до цього питання можна буде повернутися при поліпшенні економічної ситуації в країні.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас