У Кувейті переплутали гімн Казахстану з піснею з фільму "Борат" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кувейті переплутали гімн Казахстану з піснею з фільму "Борат"

104
У Кувейті на чемпіонаті світу зі стрільби організатори цього спортивного заходу переплутали гімн Казахстану з гімном, який лунав в фільмі "Борат: культурне дослідження Америки на благо славного народу Казахстану".
Про це повідомляє Tengrinews.kz з посиланням на йорданський ресурс Al Bawaba, передає Лента.ру.
Судячи з відео, що уже з'явилося в мережі, пісню, в якій, зокрема, співається про "найчистіших казахських повій" і "узбецьких тугодумів", включили під час привітання збірної Казахстану.
Чемпіонат світу зі стрільби проходить під егідою еміра Кувейту шейха Сабаха аль-Ахмада аль-Сабаха. При цьому сам фільм "Борат" в Кувейті заборонений до показу в кінотеатрах.
Фільм британського коміка Саші Барона Коена "Борат", що вийшов в 2006 році, про пригоди вигаданого казахстанського журналіста Бората Сагдієва і жарти, що супроводжували його, спочатку викликали негативну реакцію казахської влади. Однак пізніше вони визнали, що картина зробила республіці хорошу рекламу.
Після виходу фільму, що зібрав по всьому світу касу 260 мільйонів доларів, потік туристів до Казахстану виріс в п'ять разів. У свій час в Казахстані навіть збиралися зняти продовження "Бората", проте далі розмов справа не пішла.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас