У Попова обіцяють картку киянина до кінця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Попова обіцяють картку киянина до кінця року

872
Київська міська державна адміністрація прогнозує впровадження картки киянина до кінця 2012 року.
Про це заступник голови Київської міської державної адміністрації Руслан Крамаренко сказав в інтерв'ю "Українським Новинам".
За його словами, впровадження проекту передбачається у кілька етапів.
Таким чином, з квітня кияни вже зможуть використовувати її для отримання певних видів послуг.
"Орієнтовно, система "Картка киянина" буде введена до кінця 2012 року, але, враховуючи, що процес впровадження карти передбачає кілька етапів, користуватися картою можна буде вже з квітня 2013 року, але не в повному обсязі", - сказав Крамаренко.
Згідно з концепцією, проект передбачає надання жителям Києва зручного і універсального інструменту для отримання соціальної допомоги, такої як: забезпечення обліку проїзду в громадському міському пасажирському транспорті; отримання соціального дисконту для оплати товарів у магазинах та супермаркетах, а також пільг в аптечних пунктах при безкоштовному отриманні чи купівлі медикаментів; обслуговування в лікувально-профілактичних установах, отримання медичних послуг, забезпечення оплати житлово-комунальних послуг, забезпечення безготівкової оплати деяких послуг, які надаються міськими комунальними підприємствами.
Крім того, за словами Крамаренка, карта забезпечить своєму власнику підвищення якості та ефективності надання соціальних послуг.
Що стосується вартості проекту, то, за словами заступника голови КМДА, даний проект не відноситься до бюджетних програмам, є інвестиційним і не передбачає залучення бюджетних коштів.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас