Віллу, де помер Майкл Джексон, планують продати за 23,9 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віллу, де помер Майкл Джексон, планують продати за 23,9 млн дол.

Нерухомість
163
Будинок в Лос-Анджелесі, де 25 червня 2009 помер король поп-музики Майкл Джексон, виставлено на продаж за 23,9 мільйона доларів.
Про це повідомляють РИА Новости з посиланням на інтернет-портал TMZ, що спеціалізується на новинах про знаменитостей.
За даними TMZ, про продаж вілли площею близько 1,6 тисячі квадратних метрів було оголошено в понеділок. При цьому можливість оглянути будинок надається лише дуже забезпеченим покупцям, які мають достатні статки, щоб придбати віллу.
Особняк, в стінах якого помер знаменитий співак, знаходиться на віллі за адресою 100 North Carolwood Drive, розташованій в одному з найреспектабельніших місць Лос-Анджелеса на Холмбі-Хіллз, яке разом з Беверлі-Хіллз і Бел-Ейр утворює так званий "платиновий трикутник". Вілла була побудована в 2002 році, крім особняка на її території є басейн і будиночок для гостей.
За життя співак орендував цю віллу за ціною 100 тисяч доларів на місяць. Сюди він переселився після того, як з фінансових причин змушений був продати своє знамените казкове ранчо Neverland в 2008 році, яке він вважав своїм єдиним в житті справжнім домом.
В кінці грудня 2011 року від розпродажу меблів, предметів побуту і декоративних прикрас з останнього житла Майкла Джексона аукціонний дім Julien's в США виручив 1 мільйон доларів. В даний час ніяких меблів на віллі не залишилося.
Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя після того, як його особистий лікар Конрад Мюррей дав музикантові надмірну дозу препарату пропофол, який у взаємодії з іншими препаратами, в тому числі заспокійливими, став причиною загибелі співака. Лікар, який заперечує свою провину, був засуджений судом присяжних і отримав 4 роки тюремного ув'язнення.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас