"Київенерго" з 20 березня почало відключати підприємства від електропостачання за борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" з 20 березня почало відключати підприємства від електропостачання за борги

Енергетика
368
ПАТ "Київенерго" з 20 березня почало припиняти електропостачання низки боржників, які отримали попередження відповідно до чинного законодавства, але не погасили заборгованість за спожиту електроенергію. Про це повідомляє прес-служба підприємства.
"Законодавство забороняє поставляти електроенергію безкоштовно. Ми попередили всіх боржників про можливі наслідки в разі несплати боргу до певної дати. З сьогоднішнього дня ми почали відключення тих боржників, які не вжили жодних заходів для вирішення питання заборгованості", - повідомив вчора директор СВП "Енергозбут" ПАТ "Київенерго" Олексій Савенков.
Нагадаємо, станом на 1 березня 2012 р., загальна сума боргу споживачів-юридичних осіб перед "Київенерго" становить 1,225 млрд грн.
ПАТ "Київенерго" генерує і постачає теплову та електричну енергію в Києві, входить до складу ДПЕК. ДПЕК - найбільша приватна вертикально-інтегрована енергетична компанія України. Входить до складу фінансово-промислової групи "Систем Кепітал Менеджмент" (СКМ).
До вугільного сегменту ДПЕК входять ВАТ "ДПЕК Павлоградвугілля" (об'єднує 10 шахт), ТОВ "ДПЕК Добропіллявугілля" (5 шахт), ПАТ "ДПЕК Шахта Комсомолець Донбасу", ТОВ "ДПЕК Ровенькиантрацит" (6 шахт і три збагачувальні фабрики), ТОВ "ДПЕК Свердловантрацит" (5 шахт і три збагачувальні фабрики), а також п'ять збагачувальних фабрик. Сегмент генерації представлений ТОВ "Східенерго" і ВАТ "Західенерго", а також асоційованою компанією ВАТ "Дніпроенерго", де ДПЕК належать 47,55% акцій.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас