АП відмовилася повідомити, скільки коштує комфорт Януковича — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АП відмовилася повідомити, скільки коштує комфорт Януковича

Казна та Політика
759
Органи влади відмовилися повідомити, скільки бюджетних коштів було витрачено на проведення спецзв'язку до нового офісу президента Януковича в "Межигір'ї".
Про це сказано у відповідях на запити, які отримала Українська правда.
Так, адміністрація президента повідомила, що "встановлення захищеного зв'язку на території орендованого приміщення було здійснено Держслужбою спеціального зв'язку та захисту інформації після укладення орендної угоди".
Разом з тим адміністрація не назвала вартість робіт, перенаправивши в Держслужбу спеціального зв'язку та захисту інформації.
У Держслужбі також відмовилися назвати вартість проведених робіт.
"Урядовим зв'язком в місцях постійного проживання і на держдачах забезпечуються президент України, голова Верховної ради України і прем'єр-міністр України", - сказано у відповіді.
"Проектування та будівництво абонентських ліній і вузлів комутації, придбання та монтаж кінцевого абонентського обладнання здійснюється згідно з наданими Держспецзв'язку технічними умовами за рахунок коштів органів державної влади", - сказано в листі.
Нагадаємо, цього року за кошти бюджету для потреб Януковича адміністрація президента орендувала йому офісне приміщення прямо на території резиденції "Межигір'я".
Сам Янукович заперечує причетність до фірми "Танталіт", яка офіційно володіє "Межигір'ям" і яка здала в оренду нерухомість адміністрації президента.
Угода про оренду офісу для Януковича укладена до 2020 року за ціною 100 тисяч гривень на рік.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас