Авакова почали шукати через Інтерпол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Авакова почали шукати через Інтерпол

Кримінал
662
Інтерпол почав розшук колишнього голови Харківської обласної державної адміністрації, керівника Харківської обласної організації партії "Батьківщина" Арсена Авакова.
Про це на брифінгу повідомив начальник управління прокуратури Харківської області Олександр Бабіков.
Як повідомляє УНІАН, він підтвердив інформацію про те, що 20 березня Червонозаводський райсуд Харкова, розглянувши скаргу захисника Авакова на постанову про порушення кримінальної справи, відмовив у задоволенні скарги.
За словами Бабікова, вивчивши доводи, заявлені захистом, і позицію прокурора, суд дійшов до висновку, що кримінальна справа порушена на законних підставах.
Також прокурор зазначив, що у кримінальній справі відносно екс-губернатора ведеться слідство, прокуратура продовжує вивчати документи.
Нагадаємо, Арсена Авакова розшукують в рамках кримінальної справи про незаконне виділення 55 га землі в Пісочині. Екс-губернатор ще восени поїхав до Європи і в Харків не повертався.
У січні 2012 року Авакова оголосили в міжнародний розшук. В цей же день за поданням слідчого прокуратури Харківської області Червонозаводським райсудом Харкова йому обрано запобіжний захід у вигляді взяття під варту. У квартирах Авакова в Харкові були проведені обшуки.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас