Греція оголосила міжнародний тендер на управління майном на острові Родос — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Греція оголосила міжнародний тендер на управління майном на острові Родос

Казна та Політика
281
Уряд Греції оголосив міжнародний тендер на придбання частки в проектній компанії (SPV), якій будуть передані права на управління нерухомим майном на о. Родос - одним з ключових туристичних напрямків республіки. Про це повідомляється в матеріалах грецького фонду з управління приватизацією (HRADF).
Об'єкт тендера площею 1,86 млн кв. м являє собою дві сусідні земельні ділянки в селі Афанту, на яких розташований гольф-центр з полем на 18 лунок. Відстань до пляжу - 7 км, від міста та міжнародного аеропорту - 20 км.
В рамках першого етапу тендера потенційним інвесторам запропоновано до 22 травня ц.р. висловити свою зацікавленість в конкурсі та довести свою відповідність низці обов'язкових фінансових і юридичних критеріїв. Претенденти, які пройшли кваліфікаційний відбір, отримають право направити зобов'язуючу пропозицію. Як вказується в прес-релізі, на базі об'єкта тендера може бути створений великий туристичний або житловий комплекс або зона відпочинку.
Влада країни розраховує, що передача об'єкта інвесторам буде сприяти розвитку місцевої економіки, а також створенню нових робочих місць.
В кінці лютого ц.р. HRADF оголосив кваліфікаційний відбір претендентів на купівлю державної газової корпорації DEPA, а 13 березня ц.р. почав прийом зобов'язуючих пропозицій про купівлю ліцензії на управління національними лотереями.
Родос - четвертий за величиною островів Грецького архіпелагу - розташований на південно-сході республіки. У минулому він був одним з ключових торговельних портів Східного Середземномор'я.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас