Янукович: Україна розробила неінфляційну систему компенсацій внесків Ощадбанку СРСР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович: Україна розробила неінфляційну систему компенсацій внесків Ощадбанку СРСР

Валюта
542
Держава зможе запропонувати дієву і неінфляційну систему компенсацій всіх втрачених заощаджень вкладникам Ощадбанку СРСР. Про це на ХІІІ з'їзді Партії регіонів (ПР) повідомив Президент Віктор Янукович, передає кореспондент РБК-Україна.
"Держава повинна повертати свої борги. Для цього запропонована нова дієва неінфляційна схема компенсацій втрачених внесків вкладникам Ощадбанку СРСР. Ми зможемо реалізувати ці ініціативи, які проголосила, але не виконала попередня влада", - зазначив Янукович.
Він підкреслив, внаслідок проведених в країні реформ не повинні страждати звичайні громадяни.
"Моя вимога чітка та однозначна: люди не повинні страждати від реформ... Тому я дав доручення відновити справедливість у нарахуванні пенсій всім, хто вийшов на пенсію 5-10 років тому і раніше, до початку пенсійної реформи", - зазначив Янукович.
Крім того, Янукович зажадав від місцевої влади ретельно стежити за тим, щоб всі соціальні гарантії, взяті державою перед громадянами, виконувалися на місцях в повному обсязі.
Нагадаємо, 7 березня Янукович заявив, що Україна з 1 червня і до кінця 2012 р. поверне внески громадян в Ощадбанку СРСР.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас