Київські підприємці вимагають захистити Лук'янівський ринок від рейдерських атак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київські підприємці вимагають захистити Лук'янівський ринок від рейдерських атак

464
Сьогодні, 17 березня, представники оргкомітету підприємців столичного ринку Лук'янівський разом з активістами ВК Наступ ініціювали збір підписів на підтримку ринку.
Як повідомив глава ВК Наступ, вчора підприємцям разом з активістами вдалося відбити чергову спробу рейдерського захоплення. "З 16 березня на ринку діятиме вахта. Наші 20 активістів разом з підприємцями будуть цілодобово його охороняти від рейдерів. Ми не дозволимо "прислужникам" депутата Київради Ліщенка захопити ринок і знищити робочі місця більше 500 підприємців, для яких це єдиний спосіб заробити і прогодувати свої сім'ї", - повідомив він.
Крім того він зазначив, що за часів кризи Лук'янівський ринок залишається єдиним місцем, де кияни можуть придбати дешеву продукцію і товари. "Ми не дозволимо звести тут новий торгово-розважальний центр, викинувши на вулицю підприємців, і забрати у них право вільно торгувати на ринку".
Нагадаємо, 15 березня біля стін будівлі Київської міської ради зібралося понад 200 підприємців, які працюють на ЗАТ Лук'янівський ринок. Вони звернулися з проханням до депутатів створити спеціальну комісію і втрутитися в конфлікт, що розгорівся між новим і попереднім власником акціонерного товариства.
Як повідомили в прес-службі ВК Наступ, депутат Київради Ліщенко звернувся до керівництва ринку з вимогою віддати половину акцій. Після відмови ринок тричі рейдерським способом намагалися захопити. Подібні захоплення масово відбулися в Одесі та Луцьку.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас