Тігіпко обраний заступником голови Партії регіонів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко обраний заступником голови Партії регіонів

208
Лідер партії "Сильна Україна", що саморозпустилась, Тігіпко був одноголосно обраний заступником голови Партії регіонів і членом політради партії.
Як повідомлялося, сьогодні на з'їзді партія "Сильна Україна" ухвалила рішення про саморозпуск і входження її членів до Партії регіонів.
Члени партії "Сильна Україна", що саморозпустилась, вступили в Партію регіонів. Така політична угода про об'єднання партій була підписана на 13-му з'їзді Партії регіонів у суботу в Києві. Документ підписали голова Партії регіонів Микола Азаров і Сергій Тігіпко, який очолював партію "Сильна Україна".
Президії політради Партії регіонів, раді регіонів, місцевим партійним організаціям доручено вжити необхідних заходів для вирішення організаційних питань, пов'язаних із забезпеченням процесу злиття.
Азаров вручив Тігіпкові партійний квиток члена Партії регіонів.
Тігіпко очолював партію "Сильна Україна" з листопада 2009 року. На президентських виборах 2010 року він отримав 13,06% голосів виборців, посівши третє місце. З березня 2010-го Тігіпко - віце-прем'єр-міністр України. Почесним головою Партії регіонів є президент України Віктор Янукович.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас