Комуністи перед виборами покатають на трамваї за три копійки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Комуністи перед виборами покатають на трамваї за три копійки

156
Луганські комуністи організували роботу радянського трамвая, проїзд в якому складе 3 копійки. Про це УНІАН повідомив 1-й секретар Луганського міськкому Комуністичної партії України Максим Чаленко.
За його словами, трамвай возитиме мешканців міста 17 березня 2012 року. Акція приурочена до 21-ї річниці Всесоюзного референдуму про збереження СРСР.
"В цей день, 21 рік тому, більше 148,5 мільйонів громадян СРСР, які мали на той момент право голосу, взяли участь в референдумі, в якому висловили свою думку щодо подальшого існування СРСР. За збереження Союзу Радянських Соціалістичних Республік висловилися 113,5 мільйона осіб. Це 76,43% від загальної кількості тих, хто проголосував. Думку більшості жителів величезної країни проігнорували. СРСР перестав існувати, але люди до цих пір з ностальгією згадують ті часи", - сказав комуніст.
Як приклад Чаленко навів роботу електротранспорту. "Проїзд у трамваях коштував всього лише 3 копійки. Сьогодні для Луганська тарифна політика у транспортній сфері - одна з найбільш актуальних тем. Те, що є - ми бачимо кожен день, те, що було - покажемо 17 березня", - сказав він.
1-й секретар Луганського міськкому КПУ також додав, що кондукторами трамвая в цей день попрацюють комсомольці і молоді комуністи.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас