Американка продає третє місце в черзі за iPad за 1,5 тис дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американка продає третє місце в черзі за iPad за 1,5 тис дол.

568
За право бути третім в черзі за iPad в Нью-Йорку просять $1,5 тис.
Третє місце в черзі, що вишикувалися увечері в четвер біля магазина Apple на П'ятій авеню в Нью-Йорку за iPad третього покоління, продається за 1,5 тисячі доларів, повідомила РИА Новости американка Аманда Фут, яка стоїть у черзі якраз третьою.
В п'ятницю компанія Apple почне продажі планшетного комп'ютера iPad третього покоління, технічно - одного з найбільш досконалих пристроїв в своєму класі, на ринку США і ще дев'яти країн о 8.00 за місцевим часом. Нова версія iPad була представлена 7 березня.
"Я народилася в Перу, а в США мене удочерили. На виручені (від продажу місця в черзі) гроші я мрію вперше з'їздити на батьківщину і розшукати сліди близьких", - сказала Аманда.
Перший у черзі - колишній дорожній робітник Грег Пекер - зайняв місце ще в понеділок. "Всі ці дні я жив тут, спілкувався з людьми і читав газети", - бадьоро розповів він. За 12 годин до початку продажів гаджета черга біля магазину Apple вже становила близько сотні людей - набагато більше, ніж напередодні початку продажів попередньої версії гаджета. Всі ці люди мають намір провести ніч на вулиці. Перші фанати Apple підготувалися ґрунтовно - хтось накрився ковдрами, розмістившись в прихоплених з дому кріслах з відкидними спинками, а хтось в очікуванні високотехнологічного щастя забрався в спальні мішки.
Головною відмінною рисою "іграшки" став екран рекордно високого розширення - 2048x1536 пікселів, тобто в чотири рази більше, ніж у перших двох поколінь пристрою. За прогнозом експертів з Piper Jaffray, Apple має шанси реалізувати близько 1 мільйона нових планшетних комп'ютерів iPad тільки за перший день продажів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас