У Британії гладким поліцейським уріжуть зарплати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії гладким поліцейським уріжуть зарплати

278
Британські поліцейські, які тричі не здадуть залік з фізкультури, повинні піддаватися дисциплінарному та грошовому стягненням.
Про це йдеться в доповіді, підготовленій на замовлення уряду Великобританії, передає в п'ятницю Лента.ру з посиланням на Reuters.
Згідно з дослідженням, 64 відсотка службовців поліції Лондона страждають зайвою вагою або ожирінням, у тому числі пов'язаними з різними захворюваннями. З них у 44 відсотків просто зайва вага, а у решти - той чи інший ступінь ожиріння. Гладкі поліцейські можуть позбутися 8 відсотків зарплати, що для деяких фахівців складає до 3 тисяч фунтів на рік.
Доповідь було складено, щоб підготувати майже 20-відсоткове скорочення бюджету поліції. Крім жорстких заходів відносно повних поліцейських, пропонується їх частіше звільняти, скоротити зарплату на випробувальний термін, збільшити пенсійний вік і пенсійні внески та підвищити вимоги до підготовки поліцейських.
Нововведення може сподобатися начальникам поліцейських управлінь, але навряд чи знайде розуміння у рядового складу, відзначає агентство. Як зазначив один з лідерів профспілки поліцейських, їм уже набридло постійне відчуття невизначеності і цілеспрямованих нападок уряду.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас