Для реалізації соцініціатив Януковича з молотка може піти Одеський припортовий завод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для реалізації соцініціатив Януковича з молотка може піти Одеський припортовий завод

Казна та Політика
451
Перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов заявив, що Мінекономіки для реалізації соціальних ініціатив Президента Віктора Януковича очікує отримати від приватизації додатково 6,5 млрд грн.
За словами чиновника, кошти можуть бути залучені, зокрема, в результаті можливої приватизації Одеського припортового заводу.
Крім цього, митними органами очікується забезпечення необхідної суми в обсязі 7-7,5 млрд грн, від податкової - 2,5 млрд грн.
Між тим Копилов відзначає, що питання про фінансування соцініціатів знаходиться в процесі обговорення. "Ще йде робота над цим", - сказав він.
Нагадаємо, що уряд планує внести зміни до держбюджету, щоб в травні почалася реалізація соціальних ініціатив Януковича. Зокрема, президент доручив за півроку до виборів переглянути розмір пенсій дев'яти мільйонам пенсіонерів, щоб розмір виплат зріс мінімум на 100 гривень.
Як відомо, цього року в Україні пройдуть парламентські вибори, на яких пропрезидентська коаліція може втратити більшість у Верховній Раді. Трохи раніше Президент Янукович вже обіцяв українцям щедрі соцвиплати, а також доступне житло вже за півроку до виборів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас