Ветвицький: Податок на розкіш - останній шанс повернути довіру до фінансової системи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ветвицький: Податок на розкіш - останній шанс повернути довіру до фінансової системи

Казна та Політика
691
Введення податку на розкіш є останнім шансом влади повернути довіру народу до фінансової системи. Про це заявив народний депутат, президент партії "Правда" Дмитро Ветвицький, повідомляє прес-служба нардепа.
"Уряд обіцяв ввести податок на розкіш ще півтора роки тому перед прийняттям Податкового кодексу. Кодекс прийняли, однак величезні палаци і Мерседеси досі не обкладаються податком. Сьогодні настав час переходити від обіцянок до конкретних справ. Тим більше, що введення податку на розкіш необхідне для виконання іншої обіцянки Президента, про підвищення соціальних стандартів громадян України. Тому затвердження податку на розкіш, який дозволить підняти пенсії людям, а також реальне повернення 1000 грн Сбербанку, можливо, є останнім шансом відновити довіру народу до державної фінансової системи", - підкреслив Ветвицький.
Як раніше заявляла перший заступник глави Адміністрації Президента України Ірина Акімова, законопроекти про податок на розкіш і податок на офшорні операції будуть розглянуті у Верховній Раді в найближчі 1-3 місяці
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас