Ford призупинив роботу над новим Focus RS — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ford призупинив роботу над новим Focus RS

400
Компанія Ford призупинила роботи з розробки найпотужнішого варіанта моделі Focus - RS. Як повідомляє мережеве видання CarAdvice, автовиробник ухвалив рішення зосередитися на випуску інших модифікацій "Фокуса", включаючи електричний варіант, а також автомобілів, що використовують його платформу, наприклад, кросовера Kuga наступного покоління.
"Ми зараз не працюємо над новим Focus RS, - заявив виданню директор відділення компактних автомобілів Гуннар Херрманн. - І це тому, що у нас є більш пріоритетні завдання, які треба вирішити, і, крім того, нам ще треба прийняти остаточне рішення про те, в якому напрямку необхідно розвивати новий RS. Зараз ми закінчує роботу над Focus ST, повинні встигнути підготувати до травневого виходу на ринок більшість інших модифікацій моделі, запустити в жовтні "Кугу", а потім електричний Focus. Так що в даний час ми дуже зайняті".
В цілому компанія Ford планує побудувати на базі "Фокуса" 11 моделей.
Раніше вже з'являлася перша інформація про технічну начинку Ford Focus RS. Модель отримає турбовану "четвірку" з безпосереднім уприскуванням палива, об’єм якої складе 2,3 літра, а потужність - мінімум 320 кінських сил. Крім того, "заряджена" версія залишиться передньопривідною і збереже передню підвіску RevoKnuckle з окремими поворотними кулаками, що знижують підрулюючий ефект при розгоні.
Передбачалося, що новий Focus RS повинен вийти на ринок в кінці 2013 або на початку 2014 року.
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас