Засновник піраміди МММ Сергій Мавроді заарештований — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Засновник піраміди МММ Сергій Мавроді заарештований

Кримінал
2246
Суд у Москві заарештував на п'ять діб за несплату штрафу 1 тис. рублів засновника скандально відомої піраміди МММ Сергія Мавроді.
"Постановою мирового судді Хамовницького суду Москви щодо Мавроді винесено адміністративне покарання у вигляді арешту на п'ять діб за несплату штрафу", - повідомила Інтерфаксу прес-секретар Хамовницького суду Дар'я Лях.
"В даний час у провадженні мирового судді перебуває 10 аналогічних справ відносно Мавроді", - зазначила представник суду.
Сергій Мавроді - російський підприємець і фінансист, засновник АТ "МММ", яке своєю діяльністю завдало матеріальної шкоди мільйонам своїх вкладників на початку 1990-х років. Мавроді був засуджений до 4,5 років позбавлення волі за розкрадання коштів вкладників. У травні 2007 року він вийшов на свободу, написавши в ув'язненні книгу.
Напередодні Мавроді заявив про запуск нового проекту, учасникам якого він обіцяє дохід 20% на місяць, пенсіонерам - 30%, а прибутковість за рік, за його словами, складе 240-360%. За його словами, новий проект "МММ-2011" зможе працювати через систему електронних платежів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас