Герман готова піти з посади за рішенням суду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Герман готова піти з посади за рішенням суду

513
На думку радника президента - керівника Головного управління з гуманітарних та суспільно-політичних питань Ганни Герман, Україна є гарною державою, в якій кожен громадянин має право подати в суд навіть на вищу особу держави і має гарантію, що суд розгляне його заяву. Радник президента зазначила, що як законослухняна громадянка виконає будь-яке рішення суду, пише УНН.
На її думку, потрібно ламати старі радянські стереотипи державного чиновника, який відноситься до так званої тремтячої еліти, який боїться слово сказати, живу думку висловити, щоб це не зашкодило його кар'єрі. "Я вважаю, що Президент завжди очікує від усіх нас чесної, відкритої і відвертої позиції. Я її завжди висловлюю і завжди вислуховую тих, хто мені опонує", - сказала вона.
"Цей громадянин, який подав до суду, теж має право на свою думку і на свої оцінки. Хто з нас правий - нехай розсудить суд", - зазначила Герман.
Радник президента зазначила, що оскільки ми живемо в демократичній державі і тому влада відповідальна перед людьми, вона зобов'язана говорити з людьми чесно, щиро і відкрито. "Будучи людиною відкритою і сповідуючи принципи відкритої, прозорої та чесної політики, я завжди говорила те, що я дійсно думаю, і давала ті оцінки, які виходили з моїх переконань. Це може комусь подобатися або не подобатися. Хтось може це приймати або не приймати", - підкреслила Герман.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас