Азаров найняв американську компанію, щоб домовитися з МВФ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров найняв американську компанію, щоб домовитися з МВФ

2070
Уряд звернувся в американську лобістську і консалтингову компанію APCO, щоб отримати черговий транш від Міжнародного валютного фонду.
Відповідний лист за підписом програмного менеджера цієї аналітичної установи у Вашингтоні Брента Крейна є в розпорядженні Української правди.
Листи адресовані членам Міжнародного союзу радників (IAC) і дивізіону Глобальної політичної стратегії (GPS) при APCO, куди входять відставні чиновники і топ-менеджери з різних країн.
Тема листа позначена як "терміновий запит від уряду України".
"Ми отримали прохання уряду України спробувати знайти спосіб просунутися вперед у розблокуванні тупика, в який зайшли відносини України з МВФ про отримання наступних траншів з $15-мільярдною допомогою МВФ", - сказано в ньому.
"Ми шукаємо людей з сильними зв'язками серед відповідних посадових осіб МВФ, які могли б поцікавитися серед співробітників МВФ, чи існує можливість для творчості в цьому питанні, щоб уникнути підвищення цін на газ", - йдеться в листі.
"Ми хотіли б отримати цю інформацію і обговорити її з урядом України, і спробувати навести мости між МВФ і Україною з метою вийти з глухого кута, яким був відзначений останній рік. Якщо у вас є відповідні відносини і ви зацікавлені в допомозі, будь ласка, дайте мені знати. Джонатан Вінер в нашому офісі у Вашингтоні веде цей проект і може вам подзвонити", - просять лобісти.
За матеріалами:
Українська правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас