У Києві демонтують ще близько 600 МАФів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві демонтують ще близько 600 МАФів

386
З початку року силами комунального підприємства "Київблагоустрій" демонтували 116 малих архітектурних форм і 16 тимчасових споруд, які були встановлені неправомірно. Про це УНН повідомили в прес-службі КМДА.
Сьогодні комісія з питань упорядкування розміщення тимчасових споруд та малих архітектурних форм на території Києва на чолі з першим заступником голови КМДА Олександром Мазурчаком прийняла рішення про демонтаж ще близько 600 МАФів.
Так, одноголосно вирішено демонтувати МАФи на прохання прокуратури, колективних звернень киян, нововстановлені протягом лютого 2012 року (всупереч чинному мораторію), а також незаконно встановлені споруди в зонах відпочинку біля води.
Крім того, під час засідання члени комісії розглянули пропозиції щодо демонтажу кіосків, розташованих біля навчальних закладів, які здійснюють торговельну діяльність алкогольними та тютюновими виробами.
"Протягом сьогоднішнього засідання члени комісії прийняли рішення про демонтаж більше 600 малих архітектурних форм. Це ті об'єкти, які встановлені без дозвільної документації і після введення мораторію на встановлення МАФів, і кіоски, які грубо порушують ДБН. Ми об'єктивно приймаємо рішення, враховуючи зауваження та інтереси підприємців, проте, в першу чергу, прислухаємося до скарг та звернень жителів столиці", - зазначив Олександр Мазурчак.
За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас