Азаров назвав головне досягнення свого уряду за два роки роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров назвав головне досягнення свого уряду за два роки роботи

Казна та Політика
889
Глава українського уряду Микола Азаров заявив, що вважає головним досягненням свого уряду за два роки роботи те, що "країну вдалося втримати від катастрофи".
"На превеликий жаль, у нас любителів ганити і заперечувати очевидне дуже багато. Я зараз дивлюся публікації за підсумками двох років роботи уряду. Скільки всякої нісенітниці наговорено, а не сказано головного - що за два роки вдалося втримати країну від катастрофи", - сказав, зокрема, він.
Азаров заявив, що владі вдалося досягти макроекономічної стабільності, оживити будівельний комплекс, при цьому багато галузей промисловості стали працювати ритмічно.
"Стабільна курсова політика, стабільна гривня і, врешті-решт, ми домоглися стабілізації на ціновому ринку. Хіба цього мало?", - сказав високопоставлений чиновник.
Разом з тим, Азаров підкреслив, що критики та опоненти уряду, "які вміють тільки язиком базікати", коли були при владі, не змогли зробити нічого подібного.
"Тому у нас є що сказати нашому народу, нашим людям, і зараз перед нами стоять ще більш серйозні і більш відповідальні завдання", - підкреслив прем'єр-міністр.
Прем'єр вважає, що соціальні ініціативи Президента України Віктора Януковича, озвучені на розширеному засіданні Кабінету міністрів 7 березня, по суті, є "новою соціальною політикою в Україні".
"За 20 років ще не було таких масштабних, системних і комплексних соціальних реформ", - зазначив він. Як відомо, 11 березня виповнилося два роки з дня призначення Азарова на посаду прем'єр-міністра.
Нагадаємо, що цього року в Україні пройдуть парламентські вибори, на яких пропрезидентська коаліція може втратити більшість у Верховній Раді. Трохи раніше Президент Янукович вже обіцяв українцям щедрі соцвиплати, а також доступне житло вже за півроку до виборів.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас