Політологи прогнозують: Третьої річниці Азарова на посту не буде — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Політологи прогнозують: Третьої річниці Азарова на посту не буде

280
Політологи в цілому задовільно оцінюють підсумки 2 років діяльності уряду Миколи Азарова, однак прогнозують, що третьої річниці не буде.
"Оцінка - задовільна, але за рахунок того, що, нарешті, подолано психологічний бар'єр і українці розуміють, що вони вже живуть не в СРСР, що закінчується пострадянський період і патерналізм, до якого громадяни звикли, також завершується", - зазначив заступник директора Агентства моделювання ситуацій Олексій Голобуцький на прес-конференції в Києві.
На його думку, одним з основних досягнень уряду Азарова, є початок реформ. Разом з тим, ці реформи не були вчасно роз'яснені людям. "Дуже пізно почався суспільний діалог, і довіри населення немає", - зазначив політолог.
Разом з тим, політолог зазначив, що напередодні парламентських виборів в Україні почалося згортання реформ. "На жаль, і цей уряд піде шляхом: максимально наобіцяти, дати хоч щось, а після виборів що?" - зазначив він.
"Микола Азаров може, напевно, записати ці 2 роки собі в актив, але я впевнений, що третього ювілею на цій посаді не буде. Але як для четвертого уряду України, який втримався протягом двох років, це вже непогане досягнення", - заявив директор компанії Berta Communications Тарас Березовець.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас