У Бразилії для підтримання правопорядку найняли справжнього Бетмена — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Бразилії для підтримання правопорядку найняли справжнього Бетмена

44
Влада бразильського міста Таубате, натхненна фільмом про героя Готхем-сіті, найняла для підтримки правопорядку на вулицях справжнього Бетмена.
Роль Бетмена для Таубате виконає відставний військовий Андре Луїс Пінейро. Його головна відмінність від оригіналу - відсутність бетмобіля та деяких інших деталей, які були присутні в першоджерелі, зазначає Oddity Central - наприклад, умовного сигналу в небі. Втім, місцева поліція навряд чи всерйоз очікує, що Пінейра буде вступати в сутички з представниками організованої злочинності. Замість цього, в боротьбі добра зі злом йому відведена дещо інша роль.
Справа в тому, що затіяний владою маскарад є частиною соціально-освітнього проекту, спрямованого проти вуличної злочинності. В рамках цього проекту Пінейра буде роз'яснювати дітям основні положення програми, метою якої є запобігання зростанню рівня злочинності.
"Мені не терпиться побачити, що з цього вийде. Якщо у мене вийде донести послання хоча б до однієї дитини, це буде чудово", - говорить Андре Луїс Пінейра.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас