Росіян визнали найбільш грубими серед туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіян визнали найбільш грубими серед туристів

39
Британські користувачі безкоштовної системи пошуку авіаквитків Skyscanner віднесли росіян до числа найменш увічливих націй.
Під час опитування з'ясувалося, що, на думку жителів Туманного Альбіону, перше місце в рейтингу найменш увічливих націй зайняли французи - за них проголосували понад 19% респондентів, а ось росіянам дісталося малопочесне друге місце (16,6%).
За французами давно закріпилася слава людей, які відрізняються різкістю, особливо це шокує туристів з інших країн, які часто приймають таку прямоту за грубість. Однак, як показало опитування, і росіяни справляють на іноземців не краще враження. Майже 17% респондентів твердо переконані, що нашим співвітчизникам не завадило б звернути увагу на свої манери. Такий результат пояснюється і тим, що в останні роки кількість російськомовних туристів за кордоном різко зросла, зокрема, це стосується Іспанії, улюбленого місця відпочинку британців. Тільки в минулому році число запитів на авіаквитки в цю країну з Росії зросло більш ніж в два рази.
"Той факт, що нас часто приймають за грубих людей, перш за все пояснюється культурними відмінностями. Російська мова не настільки ввічлива, як, наприклад, англійська, і, коли російськомовні люди за кордоном починають дослівно перекладати зі своєї рідної мови на англійську, у співрозмовника може виникнути хибне враження", - пояснила сайту РИА.Туризм менеджер Skyscanner з розвитку ринку Росії Тетяна Данилова.
До себе британці ставляться не менш критично. Понад 10% тих, хто проголосував - це третє місце - вважають, що жителям Туманного Альбіону варто уважніше стежити за тим, як вони поводяться, опинившись на людях. Німці виявилися в четвертому рядку рейтингу.
Найбільш ввічливими туристами учасники опитування вважають бразильців, а також жителів Карибських островів і Філіппін.
Загалом десятка найбільш грубих національностей виглядає так: французи (19,2%), росіяни (16,6%), британці (10,4%), німці (9,9%), китайці (4,3%), американці (3,3%), іспанці (3,1%), італійці (2,3%), поляки (2,2%), турки (2,1%).
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас