Попов запропонував чиновникам їздити громадським транспортом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов запропонував чиновникам їздити громадським транспортом

618
Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов заявив сьогодні, 13 березня, що у зв'язку з планованим скороченням кількості службових автомобілів, чиновникам доведеться користуватися громадським транспортом.
Про це голова КМДА розповів в ефірі телеканалу "Київ", передає Kievpress.
"Найближчим часом ми плануємо значно зменшувати кількість людей, які працюють в органах місцевої влади. Ми приймаємо нову структуру управління для того, щоб скоротити бюрократію, приборкати її в деяких напрямках, але з іншого боку підвищити ефективність роботи за рахунок перерозподілу того кадрового потенціалу, який є. Серед тих заходів, які ми плануємо, є і плани скоротити кількість автомобілів, які використовуються сьогодні КМДА. Причому значно скоротити, і тут хочеш-не-хочеш, а вибору вже не буде. Треба користуватися громадським транспортом, показувати приклад іншим", - сказав Олександр Попов.
Він визнав, що ще багато потрібно зробити для того, щоб комунальний транспорт став дійсно зручним і конкурентоспроможним порівняно з приватними перевізниками.
"Але ми це обов'язково зробимо", - запевнив мер міста.
Нагадаємо, з березня 2012 року на київські дороги були випущені нові автобуси і тролейбуси, у зв'язку з чим передбачається скорочення інтервалів очікування громадського транспорту.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас