ФДМ: Понад 1200 підприємств в Україні необхідно приватизувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ: Понад 1200 підприємств в Україні необхідно приватизувати

375
В Україні налічується 1200 державних підприємств, які необхідно виставити на приватизацію. Про це заявив голова Фонду держмайна Олександр Рябченко під час круглого столу в Києві.
За його словами, ФДМУ проаналізував 4300 державних підприємств. Експерт підкреслив, що, згідно з результатами аналізу, близько тисячі з них необхідно ліквідувати, а ще 1200 потрібно виставляти на приватизацію. Глава Фонду держмайна відзначив, що якщо ці 1200 підприємств не будуть приватизовані, то через деякий час їх також потрібно буде ліквідувати.
"Історична перспектива така, що без приватного інвестора ці підприємства свою роботу не поліпшать. Або вони перейдуть в статус підприємств, які необхідно ліквідувати, або ж вони будуть виставлені на приватизацію", - додав Рябченко.
На його думку, саме приватизація дозволила Україні пройти кризу 90-х років минулого століття. Крім того, додав експерт, після завершення світової рецесії саме приватизовані, а не державні підприємства почнуть активний розвиток.
Нагадаємо, нещодавно Олександр Рябченко заявив про те, що Одеський припортовий завод буде обов'язково приватизовано. Також він підкреслив, що сьогодні завод дуже потребує інвестора.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас