Власник ProstoPrint продав свій бізнес — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Власник ProstoPrint продав свій бізнес

1049
Засновник компанії ProstoPrint, яка прославилася виготовленням футболок з написом Дякуємо жителям Донбасу... залучила стратегічного інвестора, повідомляє галузеве видання AIN.UA.
Як пояснив Корреспондент.biz представник порталу, засновник компанії Денис Олейников залишається міноритарним акціонером і займатиме посади віце-президента і директора з маркетингу. За словами бізнесмена, у нього дворічний контракт.
У розмові з AIN.UA він відмовився назвати ім'я інвестора та суму угоди, лише уточнивши при цьому, що це інвестиційна група, яка має активи по всій Східній Європі. Тепер ProstoPrint буде базуватися в Латвії, а свою діяльність в Україні та інших країнах СНД стане здійснювати через незалежних операторів.
"До кінця року плануємо розпочати активну роботу в Росії - якщо раніше ми робили це з операційного офісу в Україні, то тепер цим займеться російський оператор. Європа запланована на 2013 рік", - поділився планами на майбутнє Олейников.
Нагадаємо, що минулого року міліція порушила кримінальну справу відносно кількох посадових осіб компанії Prostoprint за використання товарного знака до Євро-2012, який вони використовували незаконним чином, друкуючи зображення на одязі і побутових предметах.
При цьому в компанії припускали, що обшуки, а також порушення кримінальної справи пов'язані з випуском футболок з написом Дякуємо жителям Донбасу.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас