Лубківський: З фальшивими квитками на Євро-2012 не пустять — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лубківський: З фальшивими квитками на Євро-2012 не пустять

117
Директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківський наголошує, що власники фальшивих квитків не зможуть потрапити на стадіони під час матчів чемпіонату Європи.
Коментуючи у Варшаві ситуацію, яка склалася під час матчу чемпіонату України "Динамо" - "Арсенал" на НСК "Олімпійський", коли на стадіон намагалися потрапити власники фальшивих квитків, він сказав: "Такого під час матчів Євро-2012 не буде. Існують різні технології, яким чином зробити так, щоб на стадіон не потрапили власники фальшивих квитків. Я просто не буду ці технології розголошувати".
При цьому Лубківський зазначив, що турнікети на НСК "Олімпійський" дійсно вимагають посиленої уваги як з точки зору програмного забезпечення, так і з точки зору пропускної здатності. "Тут немає якоїсь великої проблеми. Питання тільки в правильному рівномірному розподілі людських потоків між турнікетами. Хочу сказати, що межі для проходу на стадіон "Олімпійський" під час Євро-2012 будуть розташовані далі, ніж вони були, наприклад, на матчі "Динамо"-"Арсенал ". Тож вболівальники будуть проходити дозовано, будуть знати, як їм проходити. Стюарди будуть працювати не тільки всередині периметра безпеки, але і зовні", - сказав він.
"А проблема підробки квитків - це універсальна проблема. Коли в останній раз на матч "Динамо" приходило 52 тисячі осіб? З одного боку добре, що такий величезний інтерес до матчу, а з іншого боку - повинна ефективно працювати служба стадіону щодо самих квитків. І рецепти дуже прості", - підкреслив голова місцевого оргкомітету "Євро-2012 Україні".
Крім того, Лубківський зазначив, що стадіони, на яких будуть проходити матчі Євро-2012, сьогодні і під час турніру - "це різні стадіони". "Хоча нічого радикально змінюватися не буде, але будуть удосконалюватися умови для всіх, і для журналістів, і для людей з особливими потребами, буде багато удосконалень. До команд, суддів, журналістів, до всіх цільових груп буде посилена увага. Ми працюємо сьогодні зі стадіонами. У Донецьку, Харкові цих питань менше, оскільки ці стадіони вже функціонують кілька років, а от по Києву і Львову продовжується робота з поліпшення існуючих можливостей", - пояснив він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас