Харківські готелі знизили ціни на Євро-2012 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Харківські готелі знизили ціни на Євро-2012

Нерухомість
540
Ціни на готелі в Харкові знизилися після того, як офіційний оператор UEFA відмовився бронювати номери в деяких готелях міста на час Чемпіонату Європи.
Про це повідомив директор департаменту з питань підготовки Євро-2012 міськради Олександр Нечипоренко.
Офіційний оператор UEFA компанія TUI Travel пояснила своє рішення тим, що до Харкова приїде менше цільових груп, тим більше, що вони могли відмовитися від броні до 1-го березня. При цьому Нечипоренко заявив, що така відмова дозволить знизити ціни на номери. Середня ціна за номер зараз становить 40-60 євро.
"TUI Travel відмовилася бронювати номери в готелях Вікторія, Глорія, Національ, Баден-Баден, Космополіт, Сафарі, Парус Максі, 7 Вітрів, Соснова гірка, Арена, ВС Клуб, а також у гуртожитках Національного університету Юридична академія України ім. Ярослава Мудрого та Харківської академії міського господарства", - пояснив директор департаменту.
У той же час компанія TUI Travel підтвердила бронювання номерів майже в 20 інших харківських готелях: Kharkiv Palace, Superior Golf Hotel, Carnaval Resort, Великобританія, Мир, Харків та інші.
"При цьому, вихід на ринок практично 3 тисяч номерів у наших готелях дозволив значно знизити ажіотаж навколо цін і полегшити пошук доступного житла для іноземних вболівальників", - зауважив Нечипоренко.
Європейські експерти заявляли, що з такими цінами українські готелі можуть пустувати під час чемпіонату.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас