Для компенсації вкладникам Сбербанку Янукович включить грошовий верстат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для компенсації вкладникам Сбербанку Янукович включить грошовий верстат

2721
Представники партії Наша Україна підозрюють, що для виплати компенсацій вкладникам Сбербанку СРСР буде включений грошовий верстат з усіма супутніми наслідками.
Партія Наша Україна розглядає ініціативи президента України Віктора Януковича щодо соціальних реформ як спробу випустити пар громадського невдоволення напередодні виборів і як прояв небезпечного популізму, метою якого є поліпшення електоральних рейтингів Партії регіонів, але не життя громадян України, передає Ліга.
Як повідомляє прес-служба Нашої України, на думку партії, неупереджений аналіз стану української економіки показує, що ніякого суттєвого поліпшення не відбулося. Зовнішні борги держави ростуть, зовнішньоекономічний баланс погіршується, все помітнішим стає і дефіцит платіжного балансу.
"В таких умовах будь-яке збільшення соціальних виплат може відбутися або за рахунок пограбування окремих верств населення або суспільства в цілому. У першому випадку під ніж піде покоління тих, кому ще не виповнилося 35 років. А в другому випадку для виплати компенсацій для вкладників Сбербанку СРСР буде включений грошовий верстат з усіма супутніми наслідками", - обурилися нашоукраїнці.
На думку партії, два роки президентства Януковича закінчилися повним провалом влади у соціальній сфері.
Раніше повідомлялося, що Національний банк України створив робочу групу з виконання доручення президента Віктора Януковича про відновлення виплат вкладникам Сбербанку колишнього СРСР.
"Уже проведено першу нараду з цього питання, ми працюємо і у вівторок будемо готові надати попередню інформацію про виконання доручення президента", - сказав голова банку Сергій Арбузов.
Нагадаємо, на розширеному засіданні уряду глава держави доручив уряду забезпечити виплату в червні-грудні 2012 року 6 млн. вкладникам Сбербанку колишнього СРСР компенсації за знеціненими вкладами у розмірі до 1 тис. грн.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас