Співробітник колонії вимагав хабар від ув'язненого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Співробітник колонії вимагав хабар від ув'язненого

Кримінал
174
Управління Служби безпеки України в Одеській області спільно з представниками управління Державної пенітенціарної служби затримали 5 березня начальника відділення соціально-психологічної служби виправної колонії № 14 в Одесі за підозрою в отриманні хабара в розмірі 10 000 гривень від ув'язненого за пом'якшення умов утримання. В кінці лютого підозрюваний звернувся до 51-річного засудженому з пропозицією посприяти пом'якшенню умов ув'язнення.
"Хоча добре знав, що засуджений на це і так мав право, виходячи з терміну покарання і зразкової поведінки", - сказав представник. За свої послуги підозрюваний зажадав 10 000 гривень, які йому мала передати дружина засудженого.
Після отримання всієї суми підозрюваний лейтенант обіцяв написати позитивну характеристику, необхідну для розгляду питання про переведення засудженого до дільниці соціальної реабілітації з більш м'якими умовами утримання. Підозрюваний затриманий на місці злочину.
Названий лейтенант, випускник Южно-українського педагогічного університету (Одеса), працював у колонії з квітня 2011 року. За даним фактом прокуратура Одеської області порушила кримінальну справу за частиною 3 статті 368 Кримінального кодексу (отримання хабара). Підозрюваного взято під варту і поміщено в ізолятор тимчасового утримання.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас