Захист Луценка оскаржив вирок екс-міністру — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Захист Луценка оскаржив вирок екс-міністру

Кримінал
229
Захисник колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка Олексій Баганець подав до Апеляційного суду Києва апеляційну скаргу на вирок Печерського районного суду Києва, яким екс-міністр був засуджений на 4 роки позбавлення волі з конфіскацією майна.
Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії "Народна Самооборона".
"Ми повністю розгромили той вирок, який винесений судовою колегією на чолі з суддею Сергієм Вовком. І сьогодні вже ми вручили цю апеляцію Печерському суду", - цитує прес-служба слова адвоката.
Апеляція в середу була передана, як того вимагає законодавство, до суду першої інстанції, який надалі передасть її до Апеляційного суду Києва.
У той же час інший адвокат Луценка Ігор Фомін повідомив Українським Новинам, що готує окрему апеляцію, яку має намір подати 12 березня.
Як повідомляло агентство, 27 лютого Печерський райсуд Києва засудив Луценка до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Суд визнав його винним у вчиненні злочинів, передбачених частиною 3 статті 365 (перевищення службових повноважень, що спричинило тяжкі наслідки) та частиною 5 статті 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) Кримінального кодексу.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас