Житель Казахстану подарує своїй дружині на 8 березня мільйон троянд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Житель Казахстану подарує своїй дружині на 8 березня мільйон троянд

438
Житель казахстанського міста Кизилорда вирішив подарувати своїй дружині на 8 березня букет, який складається з мільйона троянд, пише місцеве видання "Експрес К". За наявними даними, чоловік задумав замовити доставку такої кількості квітів після сварки з дружиною.
Господиня квіткової лавки, де було зроблено замовлення на мільйон троянд, запевнила, що спеціально для покупця, який замовив мільйон троянд, буде здійснена доставка квітів з Нідерландів. "Всі троянди будуть голландські, яскраво-червоного кольору, однієї довжини, як на підбір", - запевнила співрозмовниця видання.
У бесіді з представницею квіткового магазину видання з'ясувало, що чоловік вже вніс передоплату за квіти. Коли саме це було зроблено, і чи вдасться доставити троянди вчасно, не уточнюється. Власниця магазину підкреслила, що замовнику була надана велика знижка, однак, у скільки мільйон троянд обійдеться жителю Кизилорди, вона не уточнила.
За даними "Експрес К", в Кизилорді вартість однієї троянди становить від 500 до 1000 тенге (приблизно від 27 до 54 гривень).
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас