Ліга виборців відмовилась визнати вибори президента РФ законними — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ліга виборців відмовилась визнати вибори президента РФ законними

418
Вибори президента Росії дискредитували інститути держвлади і не можуть бути визнані легітимними, заявляють в "Лізі виборців".
"На тлі широкомасштабних порушень ліга вважає для себе неможливим визнати підсумки президентських виборів у Росії 2012 року", - йдеться в меморандумі ліги, поширеному в середу на прес-конференції в офісі "Інтерфаксу".
Організація "з жалем констатує, що 4 березня було завдано образу громадянському суспільству Росії, були дискредитовані інститути російського президентства, російської виборчої системи і всієї державної влади Росії загалом".
"Ліга виборців" вважає, що вибори, які відбулись 4 березня, не були рівними, тому що дискримінація відомих політиків при формуванні списку кандидатів обмежила можливість вибору для громадян і полегшила конкуренцію для кандидата від влади", - йдеться в документі.
Крім цього, ліга вважає вибори несправедливими, "тому що зареєстровані кандидати вели виборчу кампанію в нерівних умовах, а один з них мав явну перевагу, всупереч закону використовуючи в своїх інтересах величезні державні ресурси - фінансові, організаційні та пропагандистські".
"Вибори не були чесними, тому що підрахунок голосів і підбиття підсумків супроводжувалися систематичними фальсифікаціями, які істотно спотворити результати волевиявлення виборців", - йдеться в меморандумі.
За матеріалами:
Інтерфакс
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас