Renault планує в наступному році розпочати випуск нового бюджетного автомобіля — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Renault планує в наступному році розпочати випуск нового бюджетного автомобіля

364
Французький автовиробник Renault має намір наступного року розпочати випуск нового покоління бюджетного автомобіля на платформі B0 (Renault Logan/Sandero).
"Новий Logan з'явиться в світі в кінці 2012 - на початку 2013 року. Ситуація така, що в Росію ми не експортуємо ці автомобілі, а випускаємо на заводі в Москві. Необхідний деякий час для запуску. Почнемо виробництво в 2013 році", - сказав комерційний директор Renault Жером Столь журналістам.
Він не уточнив, де може бути запущено виробництво - в Москві чи в Тольятті на потужностях "АвтоВАЗу", зазначивши лише, що про прийняте рішення буде оголошено пізніше.
В даний час дана модель збирається на заводі в Москві. Протягом місяця на платформі даної моделі планується запустити виробництво на окремій лінії на "АвтоВАЗі". До кінця року на цій платформі в Тольятті буде також вироблятися бюджетна модель Nissan.
За підсумками минулого року заводу "Автофрамос" збільшив випуск автомобілів більш ніж в 1,6 рази - до 140,6 тис. автомобілів. В кінці минулого року вийшов на виробничу потужність в 160 тис. автомобілів на рік. У 2012 році виробничі потужності будуть збільшені до 170 тис. Завод виробляє п'ять моделей, в 2012 році їх кількість розшириться до семи.
За матеріалами:
ФинМаркет
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас