Мірошниченко пояснив, навіщо Януковичу багато охоронців і вертоліт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мірошниченко пояснив, навіщо Януковичу багато охоронців і вертоліт

558
Охорони у президента України Віктора Януковича не більше, ніж у будь-якого іншого президента.
Про це в інтерв'ю "Главкому" сказав народний депутат від Партії регіонів, представник президента України у Верховній Раді Юрій Мірошниченко.
"У всіх країнах завжди є спеціальний орган, який стежить за безпекою вищих посадових осіб. Подивіться, скільки охорони, коли відбувається зустріч Великої вісімки або інші міжнародні зустрічі - там, де є лідери країн", - сказав він.
Мірошниченко зазначив, що це пов'язано з існуючими сьогодні погрозами. "Тому це - не примха і не рішення президента, скільки у нього має бути охорони. Розумна достатність, думаю, є тим принципом, який забезпечує цю роботу. І ще раз підкреслюю, не можу сказати, що у нашого президента охорони більше, ніж у інших президентів", - сказав він.
Мірошниченко також звернув увагу на те, що всі президенти літають на вертольотах. "Фактично всі президенти, а в деяких країнах навіть мери великих мегаполісів користуються цим видом транспорту, і не тільки вони, до речі. Часто йдеться про необхідність терміново дістатися до того чи іншого місця - особливо коли йдеться про надзвичайні ситуації, про присутність президента в тих чи інших регіонах. Це виправдано навіть з точки зору зручності для громадян, тому що багато нарікань, коли їдуть президент чи прем'єр-міністр на роботу або з роботи, - людей це трохи дратує. Тому з точки зору навіть економічного ефекту вертоліт є, як на мене, достатньо об'єктивно виваженим", - сказав регіонал.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас