17 березня Тігіпко остаточно поховає свою партію? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

17 березня Тігіпко остаточно поховає свою партію?

219
17 березня в Києві відбудеться з'їзд Партії регіонів, на якому планується оголосити про те, що кілька політичних сил, в тому числі партія "Сильна Україна", "увіллються в Партію регіонів після свого саморозпуску".
Про це в інтерв'ю УНІАН повідомила народний депутат від Партії регіонів Олена Бондаренко.
За її словами, з'їзд запланований на 17 березня і триватиме дві - дві з половиною години.
Бондаренко розповіла, що Партія регіонів запропонувала "Сильній Україні" під час з'їзду підписати політичну угоду, після чого "Сильна Україна" повинна прийняти рішення на своєму з'їзді про саморозпуск і влитися в ПР на основі індивідуального членства.
"Це наша традиція, всі наші політичні партнери, які коли-небудь до нас приєднувалися, робили це таким чином. Для нас ця процедура знайома", - сказала депутат.
За словами Бондаренко, з партією "Сильна Україна" переговори закінчені, і в Партії регіонів сподіваються на те, що ніхто не змінить свою точку зору і домовленості залишаться в силі. "Сподіваємося, що до 17 березня у Тігіпка і його політичних прихильників з "Сильної України" думка не зміниться", - сказала Бондаренко.
За її словами, в Партії регіонів хотіли б, щоб і інші політичні партії взяли участь в процесі об'єднання. "Ми зараз ведемо переговори з ще однією політичною партією, яка досить відома в Україні, але поки немає її відповіді, мабуть, вона поки не готова... Вони ще радяться з обласними організаціями, як їм вчинити, в якій формі цей політичний союз має відбутися, тому поки немає сенсу називати цю партію", - зазначила Бондаренко.
Як повідомляв УНІАН, наприкінці жовтня 2011 року з'їзд партії "Сильна Україна" вирішив провести додаткові консультації з приводу ймовірного об'єднання з Партією регіонів.
У грудні Тігіпко заявляв, що питання про об'єднання партії "Сильна Україна" з Партією регіонів остаточно буде вирішене в кінці січня 2012 року.
Однак 29 лютого Тігіпко сказав, що з'їзд партії "Сильна Україна" з приводу об'єднання з Партією регіонів відбудеться в березні. Він зазначив, що питання об'єднання "Сильної України" з Партією регіонів не знято, а затримка в проведенні об'єднавчого з'їзду пояснюється підготовкою "Сильної України" до цього з'їзду. "Готуємося, ведемо переговори", - сказав Тігіпко.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас