Клюєв зауважив, що опозиція веде себе абсурдно — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв зауважив, що опозиція веде себе абсурдно

174
Секретар Ради національної безпеки і оборони України Андрій Клюєв закликає всі політичні сили взяти участь у роботі над вдосконаленням Конституції України.
Як повідомила прес-служба РНБО, про це Клюєв заявив, коментуючи небажання опозиційних політичних сил брати участь у роботі Конституційної асамблеї.
"Приємно відзначати, що необхідність створення подібного громадського майданчика розуміють і в ПАРЄ, і цей факт особливо чітко відображає абсурдність поведінки представників української опозиції, що відмовилася брати участь в роботі Конституційної асамблеї", - сказав секретар РНБО України.
Клюєв зазначив, що Основний закон має забезпечувати розвиток країни і відповідати мінливим пріоритетам. Він підкреслив, що такі рекомендації давали Україні і Венеціанська комісія, і Парламентська асамблея Ради Європи.
Тільки через конструктивний діалог влади і опозиції, з урахуванням думок різних громадських і соціальних груп, можна підвищити ефективність реформ, заявив секретар РНБО. На його думку, українська влада повинна значно ширше залучати до вироблення своєї політики альтернативні думки, в тому числі, учених і незалежних експертів. Саме така ідея міститься й у створенні Конституційної асамблеї, сказав Клюєв.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас