Бонусні виплати в провідних фінансових компаніях США скоротилися на 25% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Бонусні виплати в провідних фінансових компаніях США скоротилися на 25%

101
За оцінками Незалежного комітету бюджетного контролю штату Нью-Йорк, бонусні виплати керівництву і співробітникам провідних фінансових компаній США скоротилися на 25% за підсумками минулого року. Це оцінка практично в два рази відрізняється від раніше опублікованої оцінки державних структур.
В оціночних прогнозах, представлених штатом Нью-Йорк, йдеться, що обсяг виплачених бонусів на Уолл-стріт зменшився в цілому на 14% і склав 19,7 млрд доларів, в той час як, за оцінками Незалежного комітету, обсяг преміальних склав лише 10,5 млрд доларів в 2011 році, продемонструвавши різке зниження з 27,6 млрд у 2010-му.
Також у доповіді незалежних експертів кажуть, що кількість робочих місць на Уолл-стріт, яка є основним джерелом наповнення бюджету Нью-Йорка, в поточному році може скоротитися на 4300 місць, а середня заробітна плата знизиться на 7,5%. В сукупності з падінням обсягу бонусних виплат така динаміка може серйозно вдарити по економіці штату та міста.
Проте контролер за фінансами штату Томас ДіНаполі вважає, що, незважаючи на те, що бонуси були різко скорочені в цьому році, це зробило незначний вплив за рахунок платежів за попередні роки. "Частково те, що відбувається тут, є збільшення числа відстрочених компенсацій. Використання відстрочених компенсацій призведе до створення обсягу бонусів, які будуть виплачені в майбутньому", - зазначив він.
За матеріалами:
Вести.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас