Попов: Київ розрахується по боргах "Міської електрички" до кінця березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов: Київ розрахується по боргах "Міської електрички" до кінця березня

109
Київська міськдержадміністрація (КМДА) має намір розрахуватися з боргами за проект "Міська електричка" до кінця березня поточного року, повідомила прес-служба КМДА з посиланням на голову адміністрації Олександра Попова.
Перший фінансовий транш уже надійшов на рахунки Державної адміністрації залізничного транспорту України ("Укрзалізниці"), а рішення про остаточне погашення боргів буде винесено на розгляд найближчої сесії Київради.
За словами Попова, київська електричка, яка сьогодні користується великою популярністю серед киян, продовжить свою роботу в звичайному режимі; зняття з маршруту поїзда - тимчасове, і пов'язано лише з необхідністю технічного обслуговування рухомого складу.
"Будь-який рухомий склад вимагає періодичного технічного нагляду. І цей поїзд зараз перебуває на ремонті. 15 березня на сесії Київської міської ради буде розглядатися питання про повний розрахунок з "Укрзалізницею", мова йде про 17 млн грн", - сказав Попов.
Як повідомлялося, державне підприємство "Південно-Західна залізниця" (ПЗЗ, Київ) в рамках спільного з Києвом проекту "Київська міська електричка" передала рухомий склад електрички в кількості 10 електропоїздів на баланс комунального підприємства "Київпастранс". Передача рухомого складу зі сфери Міністерства інфраструктури в сферу управління КМДА відбулася відповідно до спільного наказу №611/2300 від 7 грудня 2011 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас