Попов заявив, що тарифи на воду в Києві не піднімуть — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Попов заявив, що тарифи на воду в Києві не піднімуть

185
Голова Київської міської адміністрації Олександр Попов заявив, що не підписуватиме розпорядження про підвищення тарифів на воду в столиці.
Таку заяву він зробив вчора, 5 березня, в ефірі телеканалу "Київ", пише Kievpress.
"Так, я не збираюся підписувати розпорядження про підвищення тарифів і абсолютно обґрунтовано це роблю, тому що є певні процедури, які потрібно було пройти, а, на жаль, нас ставлять перед фактом, що сьогодні підписано відповідне розпорядження нашим українським регулятором і через два тижні вже нова ціна. Повинні були пройти відповідні процеси, необхідно було отримати пропозиції від мешканців, повідомити їм про те, що така акція (підвищення цін) відбуватиметься. У нас немає на це часу, і по факту, ми гасимо пожежу, яку самі не розпалювали. Ми будемо все-таки відстоювати ту позицію, що нам потрібно йти цивілізованим шляхом до прийняття таких рішень", - сказав Олександр Попов.
Він також висловив сумнів у тому, що підняття цін на воду є доцільним в нинішній економічній ситуації.
"Подивимося далі, як будемо працювати, скільки зможемо додатково надавати на компенсацію таких витрат. Але я переконаний, що найближчим часом цього робити не потрібно", - сказав Попов.
За матеріалами:
Київпрес
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас