Російська секретарка обібрала сім'ю Періс Хілтон — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російська секретарка обібрала сім'ю Періс Хілтон

Кримінал
1118
У Нью-Йорку почався судовий процес над 27-річною Ренатою Шамраковою. Дівчину, яка працювала секретарем сім'ї знаменитої тусовщиці Періс Хілтон, звинувачують у розкраданні в особливо великих розмірах і спробі знищити речові докази.
Росіянка протягом року користувалася елітною кредитною карткою Тодда Майстера, чоловіка Ніккі Хілтон, рідної сестри Періс. Шамракова зробила себе другим користувачем елітної кредитки American Express, що належить Майстеру, з правом кредиту на 150 тис. доларів, пише "Комсомольская правда".
Цілий рік секретарка ні в чому собі не відмовляла: вона накупила різних коштовностей і предметів інтер'єру, а також об'їхала весь світ, зупиняючись в кращих готелях. У підсумку загальна витрата росіянки склала 1,6 млн дол. Цікаво, що сам Майстер на регулярні відрахування зі своєї карти довгий час не звертав ніякої уваги - сума кинулася йому в очі лише 21 січня 2012 р.
25 січня Шамракову заарештували, проте пізніше випустили під заставу. На волі росіянка пробула недовго: через кілька днів її знову заарештували, додавши до попереднього звинуваченням спробу знищити речові докази.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас